Încă două săptămâni până la concertul Nana și C-Block

166
Nana și C-Block vin la Oradea
 

Au mai rămas doar două săptămâni până când artiștii de la Nana și C-Block, foarte cunoscuți și în România după succesul muzical pe care l-au avut în anii 90, ajung la Oradea!

 

Vă reamintim că aceștia vor concerta pe data de 8 noiembrie, la Arena Antonio Alexe în cadrul primei ediții a „Urban Beats”.

Totul este posibil cu ajutorul Artistic Entertainment, care pregătește un concert de înaltă calitate de urban/hip hop/rmb style, cu dansatori și artiști de renume național și internațional.

Evenimentul va avea loc în seara zilei de vineri, 8 noiembrie, cu începere de la ora 20. Cei care vor deschide spectacolul vor fi membrii trupei Face Team, care propun un show de baschet acrobatic nemaivăzut în România. Ei vor fi urmați de trupa locală de dans hip hop Switch Crews!

În jurul orei 20:30 va veni momentul mult așteptat în care va urca pe scena Nana. Va urma apoi un show de dans incendiar cu 25 de dansatori Bounce Factory. Punctul culminant al evenimentului îl va constitui apariția celor de la C-block, în jurul orei 21:15.

Showul total va fi de doua ore, însă accesul publicului în tribunele Arenei Antonio Alexe se va face cu o oră mai devreme, de la ora 19.

Biletele pentru acest eveniment se pot achiziționa online, pe www.eventim.ro sau fizic de la Magazinele Diverta, OMV, Carrefour, Telekom, Vodafone, Librăria Humanitas și Carturești.

 
 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.