Începe concursul pentru funcțiile de directori de școli 2021: LISTA posturilor vacante în BIHOR, calendar și înscrieri

1279

În conformitate cu calendarul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director si director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat sesiunea 2021, aprobat prin Ordinul ministrului educației nr. 4.597 pentru aprobarea Metodologiei privind organizarea si desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, cu modificările și completările ulterioare, astăzi 14 septembrie 2021, pe pagina web a ISJ Bihor www.isjbihor.ro s-au publicat funcțiile vacante de director și director adjunct din județul Bihor pentru care se organizează concursul.

La nivelul județului sunt vacante, în învățământul preuniversitar de stat, 175 de posturi de director, respectiv 80 de posturi de director adjunct. Nu se organizează în această etapă concurs pentru ocuparea funcției de director al Centrului Județean de Excelență Bihor și al Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională.

În perioada 15-26 septembrie 2021 se depun dosarele de înscriere la proba scrisă pe platforma informatică dedicată, iar în perioada 27-29 septembrie 2021 are loc evaluarea dosarelor de înscriereÎn data de 30 septembrie se afișează lista candidatilor admiși la evaluarea dosarelor.

Proba scrisă se va desfășura în data de 15 octombrie 2021, iar în perioada 15 noiembrie – 8 decembrie va avea loc etapa de interviu. 

Concursul pentru ocuparea funcţiilor de director şi de director adjunct din unităţile de învăţământ de stat se organizează, în conformitate cu prevederile art. 257 din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare, sub coordonarea Ministerului Educaţiei, prin Inspectoratele Şcolare Judeţene.

Monitorizarea şi coordonarea concursului de ocupare a funcţiilor de director şi de director adjunct din unităţile de învăţământ sunt asigurate de Ministerul Educaţiei, prin Comisia naţională de monitorizare şi coordonare a concursului. 

FUNCŢIILE VACANTE – DIRECTOR ȘI DIRECTOR ADJUNCT – JUDEȚUL BIHOR 2021

functii-vacante

Lista funcțiilor vacante și detaliile referitoare la ocuparea acestora poate fi consultată accesând și link-ul:

https://www.isjbihor.ro/management-isjbihor/management-institutional/1891-concursul-pentru-ocuparea-functiilor-de-director-si-director-adjunct-din-unitatile-de-invatamant-preuniversitar-de-stat-judetul-bihor

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.