Charity to People – ajută elevii Liceului Teoretic ,,Constantin Şerban” din Aleșd

593

În perioada 19-28.04.2019, profesori voluntari din cadrul Liceului Teoretic ,,Constantin Şerban” s-au deplasat până în Insulele Faroe pentru a aduce şcolii echipamente de sport oferite de Asociaţia ,,Charity to People”.

Sub această denumire funcţionează asociaţia de ajutorare de tip nonprofit care a luat fiinţă în anul 2009 în localitatea Vestmanna din Insulele Faroe. Povestea acestor cadouri este legată de prof. Monica Debreczeni şi legătura ei cu familia Johansen. Soţii Johansen sunt cei care au înființat Asociația ,,Charity to People”, în scopul derulării unor activități caritabile pentru România. Ajutorul lor, începând cu anul 2010, anul înființării asociației, s-a îndreptat spre categoriile defavorizate în special case de copii, aziluri de bătrâni, comunități de rromi.

De omenia și dărnicia Asociației „Charity to People” din orașul Vestmanna, beneficiază din nou elevii Liceului Teoretic „Constantin Șerban” din Aleșd. Donaţiile oferite şcolii în acest an, au fost aduse de către doi profesori de Educaţie fizică şi sport din cadrul liceului. Donaţiile au constat în materiale sportive: mingi de fotbal şi handball, treninguri, tricouri, pantofi, ghete de sport, şosete, toate noi, produse de firme de prestigiu în domeniu: ADIDAS, PUMA, UMBRO.

„Încă mai avem multe planuri și vrem ca mulți oameni nevoiași să fie ajutați prin aportul acestei Asociații din Insulele Feroe”, mărturisește d-na Ildiko, căreia îi adresează mulțumiri ei și membrilor Asociației, conducerea liceului, profesorii de sport, elevii școlii și nu în ultimul rând d-na profesoară Monica Debreczeni.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.