Bilanț concurs directori de școli: din numărul total de candidați prezenți în Bihor, 63.74% au obținut note peste 7,00

3069
concurs directori de școli
Foto ©️ ebihoreanul.ro

Vineri, 15 octombrie 2021, începând cu ora 10:00, s-a derulat proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat.

În județul Bihor, proba scrisă s-a desfășurat în centrul special organizat la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Oradea. 

 

La proba scrisă au fost prezenți un număr de 273 candidati, 12 absenți, din care unul a solicitat susținerea probei scrise în etapa specială având în vedere că este în izolare.

Din numărul total de candidați prezenți, 63.74% au obținut note peste 7,00.

Nu s-a retras niciun candidat, de asemenea niciun candidat nu a fost eliminat. 

În perioada 15 – 17. 10. 2021 se pot depune contestații atât online, cât și la secretariatul Inspectoratului Școlar Județean Bihor conform programului comunicat candidaților prezenți la proba scrisă. Eventualele contestații se vor soluționa în perioada 18-20 octombrie, iar rezultatele finale la proba scrisă se vor afișa în data de 20 octombrie.

În perioada 21 octombrie – 1 noiembrie, candidații care au obținut peste 7,00 la proba scrisă înregistrează opțiunile pentru unitatea la care candidează și, în funcție de opțiune, depun documentele pentru unitățile de învățământ care necesită avize suplimentare corform art. 8, alin.(1), lit. n).

În data de 28 octombrie se va susține proba scrisă, de către candidații care la data de 15 octombrie 2021 s-au aflat în carantină sau izolare. În aceeași zi se vor afișa rezultatele și se vor depune eventualele contestații. Contestațiile se vor soluționa în data de 29 octombrie 2021 și în aceeași zi se vor afișa rezultatele finale pentru candidații participanți la proba scrisă din data de 28 octombrie. 

Proba de interviu se va desfășura în perioada 15 noiembrie – 8 decembrie 2021. 

Rezultatele finale se validează în data de 17 decembrie 2021. 

În premieră anul acesta, candidaţii la concursul pentru conducerea şcolilor au avut dreptul să ceară anonimizarea datelor personale, adică a numelui, doar 15 dintre candidaţi şi-au dat acordul să le fie afişate numele.

Rezultatele de la proba scrisă din data de 15 octombrie pot fi consultate mai jos:

NOTE_proba_scrisa_la-concursul-pentru-ocuparea-functiilor-de-director-si-director-adjunct-din-unitatile-de-invatamant-preuniversitar-de-stat

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.