660 de locuri scoase la concurs la Facultatea de Medicină și Farmacie a Universității din Oradea

1922
Facultatea de Medicină și Farmacie a Universității din Oradea

Anul acesta admiterea la Facultatea de Medicină și Farmacie a Universității din Oradea începe în data de 5 iulie, odată cu debutul perioadei de înscriere a candidaților.

Perioada de înscriere este între 5 – 21 iulie 2021. Depunerea dosarelor se face online, la: https://studinfo.uoradea.ro/admitere/.

Susținerea probelor de concurs va avea loc în zilele de 27 și 28 iulie 2021, examenul fiind un de tip test grilă.

Afișarea rezultatelor este programată pentru data de 29 iulie 2021.

În zile de 30 și 31 iulie 2021, candidații declarați admiși trebuie să își confirme înscrierea pentru programul de studiu ales.

La 2 august 2021 urmează să aibă loc o a doua sesiune de confirmare a înscrierii viitorilor studenți, pentru locurile rămase neocupate la sesiunea anterioară. Acei candidați care nu își vor confirma înscrierea în termenul prevăzut, conform calendarului de admitere, pierd locul obținut prin concurs.

În data de 3 august 2021, la sediul Facultății de Medicină și Farmacie, din Parcul 1 Decembrie, nr. 10, vor fi afișate rezultatele finale ale concursului de admitere.

Taxele de admitere:

– 150 de lei taxa de înscriere,

– 150 de lei taxa de contestație,

– 100 de lei taxa de înmatriculare.

Pentru candidații cu studii anterioare efectuate în străinătate se percepe o taxă de procesare a dosarului de 150 euro.

Documentele ce trebuie să facă parte din dosarul de admitere, categoriile de candidați scutiți de la plata taxei de înscriere și metodologia admiterii sunt disponibile pe: https://fmf.uoradea.ro/ro/admitere/informatii-admitere/licenta-info

Informații în legătură cu admiterea la masteratul Facultății de Medicină și Farmacie a Universității din Oradea pot fi găsite aici: https://fmf.uoradea.ro/ro/admitere/informatii-admitere/masterat-info.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.