285 de candidați s-au înscris la concursul pentru ocuparea funcției de director și director adjunct în şcolile judeţului

592
 

Vineri, 15 octombrie 2021, începând cu ora 10:00, se va derula proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, care durează maximum 120 de minute.

Centrul special desemnat pentru desfășurarea probei scrise în județul Bihor este Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Oradea. Accesul se va face prin intrarea de pe strada Academiei. Candidații au obligația să își cunoască propriul cod de anonimizare pentru identificarea sălii în care sunt repartizați.

 

Accesul candidaților în săli va fi permis în intervalul orar 9:00 – 9:30. În structura probei scrise, circa 60% dintre itemi vor viza capacitățile cognitive și de leadership, circa 20% competențele de management, iar restul vizează reglementările legale din bibliografia de concurs.

Candidaților le este interzis accesul în sală cu genți, poșete, ziare, reviste, cărți, caiete, notițe sau alte materiale documentare, mijloace elctronice, telefoane mobile sau alte mijloace de comunicare la distanță. Materialele interzise vor fi depuse în sala de depozitare a obiectelor personale, înainte de intrarea în sala în care se desfășoară proba scrisă.

Se interzice candidaților să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită sau să schimbe între ei ciorne, notițe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor. Încălcarea acestor prevederi va fi considerată tentativă de fraudă sau fraudă.

Candidații vor utiliza doar pix de culoare albastră sau neagră care nu se șterge.

Având în vedere identificarea unor situații de îmbolnăviri cu COVID-19 în rândul candidaților, Ministerul Educației va organiza joi, 28 octombrie 2021, o sesiune specială a probei scrise la care vor avea acces doar candidații care transmit comisiei județene până joi, 14 octombrie 2021, ora 16:30, o solicitare însoțită de raportul medical/decizia de carantinare, eliberate de DSP, prin care aceștia sunt plasați în izolare/carantină ca urmare a contractării virusului SARS-CoV-2 sau al contactului direct cu o persoană infectată. În cazul în care documentul de mai sus nu poate fi eliberat până la data și ora precizate, acesta va fi transmis în intervalul 15-25 octombrie, prezentarea sa constituind condiție obligatorie de participare la sesiunea specială. Pentru aplicarea dispozițiilor de mai sus, Ministerul Educației va opera modificările corespunzătoare în Ordinul nr. 4.597/2021, cu modificările și completările ulterioare.

În județul Bihor sunt așteptați să susțină proba scrisă 285 de candidați din care doar 15 au fost de-acord să li se publice numele, în timp ce restul au cerut să le fie anonimizate numele, aşa că sunt identificaţi printr-un cod unic. Rezultatele se vor afișa nominal sau anonimizat în funcție de opțiunea exprimată de către fiecare candidat

Vezi mai jos cum arată lista candidaţilor:

Lista_candidati_Bihor

 

Urmărește-ne și pe Google News