Un şofer de la Serviciul de Ambulanţă Bihor a murit din cauza coronavirus

2438

Un şofer de la Serviciul de Ambulanţă Bihor a murit din cauza coronavirus. Colegii săi anunţă că şi-a făcut datoria până în ultimul moment, ajutându-şi semenii.

„Inca un coleg de-al nostru a cazut la datorie rapus de COVID-19. Ca sofer profesionist pe ambulanta, Florin si-a facut meseria pana in ultimul moment ajutandu-si semenii. Dumnezeu sa il odihneasca si condoleante familiei”, este mesajul transmis de Serviciul de Ambulanță Bihor.

La rândul lor, reprezentanţii Prefecturii au precizat că numărul total al deceselor provocate de coronavirus în judeţul Bihor a ajuns la 346.  ”Până în prezent, 169 cadre medicale (47 medici, 120 asistenţi, 1 kinetoterapeut) şi 46 persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardieri) şi un angajat din cadrul personalului suport au fost confirmate cu coronavirus. 122 persoane au fost externate”, a transmis, sâmbătă, Prefectura Bihor, conform News.ro. 

Instituţia a precizat că, printre pacienţii confirmaţi cu coronavirus, se află 5 asistenţi şi 3 ambulanţieri ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.