Un bărbat din Șuștiu, lovit de un tractor, a ajuns la spital

211
smurd 800x426
Foto caracter ilustrativ

Sâmbătă, 9 martie, polițiștii din Ștei au fost sesizați, că la unitatea medicală din localitate s-a prezentat un bărbat de 35 de ani, din localitatea Șuștiu, care afirmă că a fost victima unui accident rutier produs în aceiași zi, în localitatea de domiciliu.

 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri din Ștei au constatat, că în 9 martie, în jurul orei 18.00, în localitatea Șuștiu din județul Bihor, un bărbat de 30 de ani, din localitate, în timp ce conducea un tractor agricol, în urma efectuării unui viraj la dreapta, l-a acroșat pe bărbatul de 35 de ani, după care a părăsit locul evenimentului rutier fără încuviințarea organelor de poliție.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 35 de ani a suferit leziuni ușoare pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările în cauză pentru documentarea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.