Tânăr din Bihor, decedat după ce autocamionul pe care-l conducea s-a răsturnat

10255

În noaptea de sâmbătă spre duminică un bihorean în vârstă de 28 de ani a murit după ce autocamionul pe care îl conducea s-a răsturnat.

 

Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 1:00, apelantul anunțând că un autocamion s-a răsturnat, pe Autostrada A11 (legătura între A1 și DN7).

„Din primele cercetări, polițiști au stabilit că la volan se afla un bărbat de 28 de ani, din județul Bihor, care conducea un autocamion din direcția A11 către DN7. La sensul giratoriu, în urma efectuării virajului pentru ieșirea de pe autostradă, autocamionul s-a răsturnat, bărbatul fiind proiectat în afara acestuia. În urma impactului bărbatul a decedat, acesta se afla singur în autocamion”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad. Polițiștii continuă cercetările în acest caz, potrivit Aradon.ro.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.