Tânăr căutat de polițiști după ce a fugit din spital

553
HENDRE GHEORGHE
HENDRE GHEORGHE

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Ştei au fost sesizați la 28 aprilie a.c., la ora 02.22, de reprezentanţii Spitalului de Psihiatrie şi Măsuri de Siguranţă Ştei că un tânăr de 23 de ani, din municipiul Oradea, judeţul Bihor – HENDRE GHEORGHE- a fugit din spital în cursul serii de 27 aprilie a.c. și nu a mai revenit.

Acesta era internat medical provizoriu în respectiva unitate sanitară specializată din cursul lunii februarie 2019, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

SEMNALMENTE: înălţime 1,70 – 1,75 m, greutate 80kg., constituție atletică, faţă ovală, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, are un semn din naștere deasupra sprâncenei drepte.

ÎMBRĂCĂMINTE: Trening bleumarin cu inscripția SPS, papuci din cauciuc bleumarin, halat verde-kaki.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.