Scandal în noaptea de Paște, în Salonta. O persoana a fost înjunghiată în piept și tăiată cu cuțitul pe față

1643
Poliția noaptea
Foto caracter ilustrativ

Întâmplare mai puțin obișnuită, chiar în noaptea de Paște, în Salonta. Doi localnici au tăbărât peste un bărbat cu care se certaseră la un priveghi și l-au lovit cu furca și ranga. De furia celor doi nu a scăpat o altă persoană, care a fost înjunghiată în piept și tăiată cu cuțitul pe față, scrie bihorjust.ro.

Totul a pornit de la un priveghi desfășurat în noaptea de Paște, în curtea unei locuințe din Salonta. Agresorii au avut o dispută cu una dintre victime. Hotărâți să se răzbune, agresorii s-au înarmat cu o furcă, o rangă și un par de lemn și l-ar fi lovit de mai multe ori, în cap, pe cel cu care se certaseră. Apoi au atacat o altă persoană, notează aceeași sursă.

”În aceleași circumstanțe, cu contribuția morală a numitului F.D., numitul F.A. a lovit victima H.A.I. cu un corp înțepător tăietor (posibil cuțit) la nivelul toracelui și a feșei, producându-i leziuni care necesită 15 zile de îngrijiri medicale”, a transmis procurorul Gligor Sabău, prim-procuror adjunct și purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Duminică, 2 mai, cei doi agresori au fost reținuți, iar luni, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea lor pentru 15 zile. Cei doi sunt acuzați de tentativă de omor calificat (asupra a două sau mai multe persoane).