Pompierii au salvat trei persoane surprinse de o viitură

421

Pompierii militari au salvat trei persoane surprinse de o viitură pe o insulă din apropierea barajului Tăut, de pe Crişul Negru.

 

În seara zilei de marţi, 14 iunie, trei bărbaţi care efectuau lucrări la barajul Tăut, de pe Crişul Negru, au rămas izolaţi pe o insulă în urma creşterii bruşte a nivelului apei, cauzate de ruperea unui dop tehnic de protecţie a unui canal de redirecţionare a cursului de apă.
Pentru salvarea celor trei persoane, cu vârste cuprinse între 35 şi 50 de ani, la faţa locului s-au deplasat de urgenţă două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Salonta şi Gărzii de Pompieri Tinca.

„Pompierii militari au acţionat cu barca pneumatică cu motor şi accesoriile specifice unor astfel de intervenţii, reuşind, în scurt timp, să-i aducă pe cei trei bărbaţi, în siguranţă, la mal”, spune cpt. Camelia Roșca, purtător de cuvânt al ISU Crișana.

Film de la misiunea de salvare.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.