Romanul „Călătoria” si „Menajerele soacrei mele” prezentate la Oradea

196
Lili Crăciun

Miercuri 30 noiembrie, începând cu ora 17, la Casa de Cultură a municipiului Oradea, cunoscutul poet și publicist bucureștean Florin Iaru va prezenta romanul „Călătoria” al scriitoarei Lili Crăciun, recent mutată în orașul de pe Crișul Repede.

 

 
Cartea dezbate un subiect care a stârnit controverse aprige în ultima vreme și anume dreptul femeii de a dispune de propriul corp. Prezentarea va fi completată de interpretarea a unor scene din carte de cunoscuții actori orădeni Ioana Dragoș Gajdo, de la Teatrul Regina Maria și Ionuț Șerban, de la Asociația pentru Generația Ta.

 

In continuare, poeta și publicista clujeană Georgeta Resteman va prezenta o a doua carte semnată de Lili Crăciun: „Menajerele soacrei mele”, un volum care reunește 13 povești de viață ale celebrelor „badante” – femei care îngrijesc persoane în vârstă, într-o sarabandă care împletește umorul duios cu compasiunea stârnită de tragediile din viețile acestor femei.wp-1480270543385.jpg

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.