Rezultatele concursurilor serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă

258

În cadrul calendarului competiţional al pompierilor militari, în , 24 iunie, la sediul Detaşamentului de Pompieri Marghita şi pe stadionul municipal Marghita, s-a desfăşurat etapa pe unitate a “Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă”,.
La startul competiţiei, organizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al  judeţului Bihor, s-au aliniat echipele de pompieri militari ale celor trei grupuri de intervenţie din cadrul inspectoratului (Grupul 1 de Intervenţie Oradea, Grupul 2  de Intervenţie Marghita, Grupul 3 de Intervenţie Salonta), fiecare dintre acestea având în componenţă zece sportivi, un antrenor şi un conducător de lot.

 

Timp de şase ore, competitorii s-au întrecut în cadrul celor patru probe de specialitate : ,,Scara de fereastră”, ,, Pista cu obstacole pe 100 de metri”, ,,Ştafeta 4 x 100 de metri” şi ,,Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă ”, demonstrând un înalt nivel de pricepere profesională, spirit de echipă şi aptitudini sportive deosebite, atribute indispensabile în lupta lor permanentă pentru salvarea semenilor şi a bunurilor acestora.

La finalul competiţiei, clasamentul general a fost următorul:

Locul I – Grupul 2 Intervenţie Marghita

Locul II – Grupul 1 Intervenţie Oradea

Locul III – Grupul 3 Intervenţie Salonta

În urma acestui concurs va fi definitivat lotul reprezentativ al inspectoratului, care va participa la faza interjudeţeană a competiţiei ce se va desfăşura la sfârşitul lunii iulie.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.