Prins la volan cu permisul suspendat, dar și băut

1999
Etilotest
Foto caracter ilustrativ
 

Un bărbat care a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi cu dreptul de conducere suspendat s-a ales cu dosar penal.

Cei de la IPJ Bihor transmit faptul că, joi, 6 mai, pe D.N. 76, în localitatea bihoreană Sânmartin, polițiștii din cadrul Poliției Staţiunii Băile Felix au depistat în trafic un localnic de 62 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Conducătorului autoturismului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Depistat în timp ce conducea fără permis, un moped neînregistrat

Tot, joi, la ora 21.30, pe strada Crişului din localitatea bihoreană Vaşcău, polițiștii rutieri din Beiuș au depistat în trafic un localnic, în timp ce conducea fără permis de conducere, un moped neînregistrat.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.