Poşta Română deschide un nou punct de lucru, la Oradea

152

Compania Naţională Poşta Română a inaugurat, ieri, o subunitate poştală informatizată care va funcţiona în Parcul Industrial 1 Oradea. Ghişeul Exterior va deservi aproximativ 22.000 de persoane.

 

Poşta Română a deschis un punct de lucru în Parcul Industrial 1 Oradea, unde funcţionează 98 de societăţi comerciale în care îşi desfăşoară activitatea 8.800 de salariaţi. Ghişeul Exterior Complex va deservi atât firmele din parcul industrial, cât şi salariaţii acestora. În plus, de serviciile din acest ghişeu vor putea beneficia şi cele 41 de societăţi comerciale care funcţionează pe Strada Borşului, la ieşirea din Oradea spre Ungaria, precum şi salariaţii acestora. În total, un număr de 22.000 de persoane vor putea accesa de la prestaţii poştale tradiţionale, la servicii de încasare facturi şi operaţiuni bancare.

Inaugurarea s-a făcut în prezenţa Directorului General al Poştei Române, Horia Grigorescu, Directorului Regionalizare şi Centre de Profit, Lidia Popa, precum şi a viceprimarului Municipiului Oradea, Florin Birta.

„Continuăm să ne dezvoltăm reţeaua poştală prin deschiderea de noi puncte de lucru. Este şi cazul acestui ghişeu exterior de la Oradea unde, în urma unor analize amănunţite, am decis să ţintim sectorul de business, venind în întâmpinarea firmelor din oraş. Astfel, decizia de a deschide un punct de lucru în zona de afaceri a oraşului, sperăm să fie una câştigătoare atât pentru companiile care activează aici, cât şi pentru Poşta Română”, a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al Poştei Române.

Noua subunitate poştală, care aparţine de Oficiul Poştal 9 Oradea, va funcţiona începând cu data de 1 octombrie, în intervalul orar 08.00 – 16.00 şi va fi deservită de către un oficiant şi doi factori poştali.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.