Pompieri chemați să stingă un incendiu izbucnit la o mașină parcată!

208
 

Luni, 01 octombrie a.c., în jurul orei 10.05, un echipaj al Detașamentului 1 de Pompieri Oradea a intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism aflat într-o parcare de pe strada Parcul Traian din municipiul Oradea.

La sosirea forţelor de intervenţie, flăcările se manifestau la compartimentul motor, existând riscul extinderii acestora la întregul autoturism și la autovehiculele parcate în apropiere.
Pompierii militari au localizat și lichidat incendiul în mai puțin de 10 minute de la primirea apelului prin numărul unic 112, împiedicând propagarea acestuia și reușind astfel să limiteze considerabil efectele negative ale evenimentului.

Pagubele înregistrate în urma producerii incendiului, provocat cel mai probabil de un scurtcircuit determinat de un conductor electric defect, au constat în capacul motorului, un ștergător de parbriz și izolație cabluri.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.