Poliţiştii caută o femeie dată dispărută de familie. De opt zile nu se mai ştie nimic de ea

7828
MARIȘCAȘ ANIKO CORINA
MARIȘCAȘ ANIKO CORINA

Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Salonta au fost sesizați la 13 mai, de familia unei femei de 40 de ani, din municipiul Salonta, județul Bihor – MARIȘCAȘ ANIKO CORINA – că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu în cursul zilei de 12 mai a.c. și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,65 m, greutate aproximativ 80 de kg., constituție corpolentă, faţă ovală, ochi căprui, păr lung, șaten.

ÎMBRĂCĂMINTE: Hanorac verde închis, cu glugă, pantaloni de culoare închisă, geacă crem cu capișon.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.