Peste 500 de voluntari mobilizați de Consiliul Elevilor din Bihor pentru a oferi suport refugiaților din Ucraina 

237

Solidaritatea și empatia sunt cuvintele care au luat cu asalt întreaga lume, iar protestele împotriva unui război ce lasă în urmă familii și prieteni sunt la ordinea zilei. Oamenii din fiecare colț al globului s-au unit pentru a ajuta comunitatea Ucrainei în aceste momente  tensionate și cuprinse de incertitudine. Pe platformele de socializare se regăsesc știri mai mult sau mai puțin veridice, dar care inevitabil alimentează teama tuturor.

 

În acest sens, din dorința colectivă a tineretului bihorean, Consiliul Județean al Elevilor Bihor împreună cu Asociația de Responsabilizare și Dezvoltare a Tineretului Oradea au inițiat o campanie de o mare amplitudine, numită în continuare ,,Grup Operativ”, reunind în prezent peste 500 de voluntari gata să ajute atât cu resursă umană, cât și materială. Demersului s-au alăturat numeroase asociații, printre care LEO Black Eagle Oradea, Interact Oradea, Kiwanis Key Club OG Oradea, USR Oradea, respectiv structurile de reprezentare ale elevilor de la nivel școlar cât și structurile studențești de reprezentare.

Printr-o mobilizare și organizare eficientă, echipa noastră se angajează în strângerea următoarelor: mâncare neperisabilă, materiale igienico-sanitare, haine și jucării, aeroterme, saci de dormit, pături, apă potabilă, ceaiuri și alte produse adiționale.

Alătură-ne și tu! Ajută refugiații ucrainieni!

Județean al Elevilor Bihor și Asociația de Responsabilizare și Dezvoltare a Tineretului Oradea apelează  la  bunătatea  și  spiritul  vostru  umanitar  pentru  refugiații ce urmează să ajungă în Oradea! Dacă ești dispus să  contribui  prin  asistență  fie financiară, materială sau umană, noi te așteptăm pe  Strada  Pescărușului  nr.  22,  Oradea, sediu coordonat de Filip Barabaș – 0733 704 740, fie prin dispunerea de a oferi CAZARE, pentru care poți contacta: 0749 384 836 – Alina Miclea ori 0730 451 752 – Crișan Marius.

Împreună    reușim!    Haideți    să    continuăm   campania   prin   implicare,   solidaritate și promptitudine față de activitatea desfășurată de tinerii bihoreni și situația de criză în care se află vecinii noștri ucraineni!

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.