Patru maşini au fost incendiate în Oradea. Din fericire, nu au existat persoane rănite

255

Marți, 25 mai, pompierii Detașamentului 1 Oradea au intervenit pe strada Clujului din municipiu, pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la mai multe autoturisme.

În urma unei sesizări primite prin Sistemul Unic 112, în jurul orei 22.15, echipajele Detașamentului 1 Oradea s-au deplasat de urgență la adresa indicată de apelant, unde, după executarea recunoașterii, au constatat că incendiul se manifesta la patru autoturisme dezafectate, din care două ardeau generalizat și alte două parțial, cu pericol de propagare la alte patru autovehicule aflate în apropiere.

Cei 12 pompieri militari au acționat cu treiautospeciale de lucru cu apă și spumă, reușind în mai puțin de 15 minute, să lichideze focarele și să împiediceextinderea flăcărilor la celelalte mașini aflate în zona respectivă. 

În urma producerii evenimentului, două din cele patru autoturisme dezafectate la care se manifesta incendiul, au ars în întregime, al treilea, în proporție de 60%, iar cea de-a patra mașină a fost afectată în proporție de 10%.

Pompierii militari au reușit să lichideze incendiul în limitele găsite, împiedicând propagarea flăcărilor la alte patru autoturisme dezafectate.

Cercetările efectuate au indicat faptul că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, în mod intenționat, de o persoană a cărei identitate urmează a fi stabilită de către organele abilitate.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.