Parfumuri şi haine contrafăcute, confiscate de jandarmi

593
 

Duminică, 14 februarie, în jurul orei 11:50 jandarmii din cadrul Compartimentului de Prevenire și Combatere a Faptelor Antisociale au depistat în zona Pieței 100, o persoană care încerca să comercializeze parfumuri, produse cosmetice și articole vestimentare fără a deține acte de provenință a mărfii.

 

În urma controlului corporal și al bagajelor s-au găsit un număr de 88 de parfumuri de diferite mărci și gramaje, alături de 32 articole vestimentare inscripționate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.  

Întrebat despre proveniența acestora, bărbatul le-a declarat jandarmilor că au fost achiziționate de la o persoană necunoscută, cu intenția de a le recomercializa la un preț mai mare și că nu deține documente justificative.

Jandarmii au întocmit  persoanei, acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, conform Legii nr. 84 din 1998, privind mărcile înregistrate și indicațiile geografice.

Articolele vestimentare au fost ridicate în vederea confiscării și împreună cu actele de sesizare au fost predate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

 

Urmărește-ne și pe Google News