Parfumuri posibil contrafăcute confiscate de polițiști

98

Joi, 4 martie, la ora 13.15, pe strada I.L. Caragiale din Marghita, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Marghita împreună cu polițiști locali din aceeași localitate au depistat un bărbat de 40 de ani, din municipiul Arad, judeţul Arad, care se afla într-un autoturism parcat. 

În urma controlului autoturismului, polițiștii au descoperit pe bancheta din spate a autovehiculului o cutie în care se aflau 35 de parfumuri de diferite mărci, bunuri a căror proveniență nu a putut fi dovedită cu acte, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi expertizate în vederea stabilirii caracterului de autenticitate și prejudiciului cauzat titularilor mărcilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Marghita continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.