Oradea a găzduit Retro Parada Auto a Primăverii 2021(video)

204
Retro Parada Auto a Primăverii 2021 Oradea
Foto ©️ Valentin Tudor

În a doua zi de Paște, 03 Mai 2021, la mare putere au fost mașinile retro. De la ora 10:00, în parcarea Lotus Retail Park din municipiul Oradea a avut loc „Retro Parada Auto a Primăverii 2021”.

Inițiativa aparține Retromobil Club Romania, filiala Bihor, și marchează deschiderea sezonului 2021. Au fost invitați să participe orădenii posesori sau nu de autovehicule retro. Inițiatorii au reușit o expoziţie de excepţie, cu maşini istorice, de epocă.

După expunerea din parcarea centrului comercial, bijuteriile pe patru roți au pornit „în pas de defilare” pe principalele artere ale orașului Oradea. Accesul a fost liber, așadar un bun motiv de a ieși din case și de a sărbători diferit sărbătorile pascale.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.