O singură notă de 10 la BAC în Bihor!

971

Potrivit rezultatelor, în Bihor s-au înregistrat 1683 de candidaţi cu medii mai mici de 5 şi 261 de candidaţi cu medii cuprinse între 5-5.99.

 

În  această sesiune, la probele scrise ale examenului de bacalaureat s-au  înscris 4252 de elevi din care s-au prezentat 4050, absenţi 202, iar 15 au fost eliminaţi din examen.

O singură elevă din Bihor a obţinut media 10: Iftimie Alexandra Carla, absolventă a specializării „Filologie” a Colegiului Naţional Mihai Eminescu Oradea.

Tinerii nemultumiţi de rezultate pot depune contestaţii marţi între orele 16 – 20, iar în 16 iulie vor fi afişate rezultatele finale.

Toate notele pot fi vizualizate pe site-ul http://bacalaureat.edu.ro/IndexHarta.aspx.

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.