Nu e de glumit cu ciupercile! Un copil de 9 ani, a fost transportat la Cluj Napoca!

573
ciuperci-otravitoare
Foto caracter ilustrativ

La o zi de când inspectorii medicali de la Direcţia de Sănătate Publică Bihor au transmis populaţiei atenţionări privind pericolul intoxicării prin consum de ciuperci culese direct din pădure sau cumpărate de la colţ de stradă, Spitalul Judeţean din municipiul Oradea anunţă că din iunie şi până acum 19 persoane, printre care şi un copil de 9 ani, au ajuns în această unitate medicală pentru că s-au intoxicat cu ciuperci otravitoare.

 

„În luna iunie, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Oradea au ajuns şapte oameni intoxicaţi cu ciuperci, dintre care cinci au fost internaţi. Unul dintre intoxicaţi este un copil de 9 ani, care a fost transportat la Cluj Napoca. Majoritatea pacienţilor provin din Beiuş, Marghita, Oradea și au vârste cuprinse între 30-75 de ani, iar unii dintre ei provin din aceeaşi familie”, transmite directorul medical al Spitalului Judeţean, dr. Daina Lucia care atrage atenţia oamenilor să fie mult mai prudenţi înainte să se întâmple tragedii.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.