Minoră dispărută din localitatea Aștileu

438

LACATOS CARMEN RAHELA, de 15 ani, din localitatea Aștileu, județul Bihor, a plecat de acasă în noaptea de 23 spre 24 noiembrie 2016 şi nu a mai revenit.

 

SEMNALMENTE: înălţime 1,50 m, 45 – 50 kg., constituţie atletică, faţă ovală, ten deschus, ochi căpruii, păr castaniu, lung, nu are semne particulare.

ÎMBRĂCĂMINTE: Familia nu a putut furniza detalii cu privire la îmbrăcămintea pe care o purta tânăra la data plecării de la domiciliu.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.