Microbuzele, luate la verificat de polițiști. S-au dat amenzi de 7.975 de lei în două ore

804

Luni, 7 iunie, în intervalul orar 06.00 – 09.00, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acțiunile în cadrul unei acțiuni derulată de Poliția Română la nivel național, având ca scop verificarea legalității efectuării transportului de persoane, prevenirea și combaterea conducerii sub influența alcoolului.

De asemenea, polițiștii rutieri bihoreni au verificat în cadrul acțiunii și modul în care sunt respectate măsurile de protecție sanitară stabilite prin Legea nr. 55/2020, în timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate/speciale.

În cadrul acțiunii au fost controlate 20 de autobuze și 30 de microbuze și au fost efectuate 40 de testări cu aparatul etilotest, pentru stabilirea prezenței alcoolului în aerul expirat.

În urma neregulilor constatate, polițiștii rutieri bihoreni au aplicat 13 sancțiuni contravenționale pentru abateri de la regimul circulației rutiere, cu amenzi în valoare totală de 7.975 de lei. De asemenea, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut trei permise de conducere, toate pentru conducere sub influența alcoolului.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto prudență maximă pe șosele și un comportament responsabil la volan.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.