Mâine se deschide un nou centru de vaccinare în localitatea Oșorhei

92
centru de vaccinare Oșorhei

Având în vedere necesitatea creșterii capacității de vaccinare a populației în județul Bihor și adresabilitatea crescută a bihorenilor la vaccinare, Direcția de Sănătate Publică Bihor, Instituția Prefectului – Județul Bihor și Primăria Comunei Oșorhei

au făcut demersuri pentru suplimentarea fluxurilor de vaccinare din Județul Bihor, prin deschiderea unui centru de vaccinare, amplasat în localitatea Oșorhei, str. Principală nr. 71 (fosta clădire a primăriei Oșorhei, situată la drumul european E60).

Centrul va funcționa zilnic în intervalul orar 08.00-20.00 și va dispune de un flux de vaccinare cu serul produs de compania Pfizer. Vaccinarea se poate realiza atât prin planificare în Platforma RoVaccinare (la adresa https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/), cât și fără planificare (prezentarea la centrul de vaccinare doar cu buletinul și în limita dozelor disponibile).

Menționăm faptul că în România vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 este voluntară și gratuită. Vaccinarea este soluția optimă pentru revenirea la o viață normală, într-un mediu favorabil și sigur.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.