Mai mulți șoferi au fost prinși băuți la volan, în ultimele 24 de ore

162
poliția alcooltest-800x429

În ultimele 24 de ore, plițiștii bihoreni au depistat trei șoferi care conduceau autovehicule pe drumurile publice aflându-se sub influența alcoolului.

Marți, 18 mai, la ora 19.15, pe strada Bârsei din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un bărbat de 43 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot marți, 18 mai, la ora 21.36, în localitatea bihoreană Uileacu de Beiuș a fost depistat în trafic un localnic de 55 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, miercuri, 19 mai, la ora 00.25, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Borod, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au depistat în trafic un bărbat de 30 de ani, din comuna Halmășd, județul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.