Magazin pentru animale de companie în Piața 100 din Oradea

1192

În Piața 100 din Oradea a fost amenajat un spațiu destinat celor care doresc să cumpere sau să comercializeze păsări și animale mici de companie. Iubitorii de animale găsesc aici de la căței de rasă, porumbei ornamentali, găini, cocoşiși boboci, la iepuripeşti de acvariu, papagali etc.

Magazinul are o suprafață de 162 mp și este situat în partea din spate a pieței, în Sectorul Bazar. Spațiul de unde doritorii pot achiziționa un animal de companie este împărțit în două sectoare, unul pentru câini, cu 16 locuri, având o suprafață de 54 mp, și altul pentru păsări și animale mici, cu 32 de locuri, în suprafață de 108 mp. Tarifele practicate sunturmătoarele: 15 lei/loc, în zilele de duminică, și 7,5 lei/loc – în zilele de sâmbătă. 

Cei care doresc să aibă locul rezervat, vor putea întocmi abonamente, anticipat, în acest caz având de achitat 60 lei/loc, pentru zilele de duminică, respectiv 30 lei/loc, pentru zilele de sâmbătă, sau 90 lei pentru toate zilele de sâmbătă și duminică din lună. De menționat că valoarea abonamentului este aceeași indiferent câte zile de sâmbătă și de duminică are luna.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.