Lucrări de întreținere ale iluminatului public pe Centura Oradea

66

Au fost demarate lucrările de întreținere și reparații ale sistemului de iluminat public pe Centura Oradea (CORA).

Până în prezent au fost efectuate reparații la sistemul electric, la stâlpi și au fost înlocuite toate corpurile de iluminat deteriorate, pe o distanță de 4 kilometri din totalul de 16 kilometri ai centurii. Valoarea totală a contractului este de 216.990,90 lei, fără TVA, și se estimează că lucrările vor fi finalizate înainte de termenul stabilit, finalul lunii iunie.

Prefectul Dumitru Țiplea a precizat că „Oradea are una din cele mai frumoase centuri ocolitoare din țară, ar fi păcat să nu o întreținem corespunzător. Am insistat la Direcția Regională de Drumuri și Poduri ca lucrările de întreținere a sistemului de iluminat să se efectueze în ritm alert, astfel încât traficul pietonal și rutier să se desfășoare în condiții de siguranță pe timp de noapte.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.