Jandarmii bihoreni donează sânge pentru viață!

116

În Joia Patimilor jandarmii și-au îndreptat pașii spre Centrul de Transfuzii Sanguine Oradea. Aceștia au ales să doneze sânge pentru cei aflați în suferință, gest care speram sa aline o parte din durerea celor aflați pe patul de spital.

„Având în vedere lipsa de sânge care se resimte în această perioadă, jandarmii bihoreni au ales să ajute prin organizarea unei campanii de donare la nivelul județului, în colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguine Oradea. Astfel ne-am alăturat campaniei naționale inițiată de Jandarmeria Română în colaborare cu Patriarhia Română, cu scopul de a determina cât mai multe persoane să ia atitudine şi să conștientizeze faptul că prin sângele donat pot salva vieți”, transmit reprezentanții jandarmeriei Bihor.

​De asemenea bonurile valorice primite de către jandarmi vor fi donate unei familii pentru ca anul acesta iepurașul să fie mai darnic pentru copilași, au mai spus aceștia.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.