Incendiu la un garaj din Oradea

152

Joi, 20 mai, în jurul orei 21.45, echipajele Detașamentului de Pompieri Oradea au fost mobilizate pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o gospodărie situată pe strada Seleușului din municipiu.  

Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea incendiului, care se manifesta la un garaj din cadrul gospodăriei, respectiv pentru protecția locuinței situate la aproximativ doi metri de focare, reușind în circa 15 minute, să împiedice extinderea flăcărilor la întreaga construcție și să înlăture pericolul propagării acestora la casa expusă riscului de incendiere.

În urma evenimentului, a cărui cauză probabilă a constituit-o fumatul, au ars trei ferestre, două uși și poarta garajului.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.