Incendiu la Penitenciarul din Oradea

222
pompierii militari din Aleșd 15.03.2018
Foto © AlesdOnline arhivă

Incendiul a izbucnit vineri seara în jurul orei 20:37, iar pentru lichidarea incendiului a intervenit personalul penitenciarului Oradea.

Incendiul a izbucnit în curtea interioară a unității, într-un spațiu unde erau depozitate deșeuri de hârtie, rezultate în urma selectării colective. Incendiul a fost stins cu operativitate, inițial intervenind personalul penitenciarului, care a cerut sprijinul ISU Crișana pentru lichidarea incendiului.

„În urma evenimentului, nu au rezultat vătămări ale deținuților sau polițiștilor de penitenciare aflați în serviciu ori pagube materiale considerabile. La nivelul Penitenciarului Oradea, a fost demarată o verificare internă pentru a stabili cauzele care au condus la producerea incendiului”, a transmis Adina Bîrda, purtătorul de cuvând al Penitenciarului Oradea.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.