Incendiu  la o şură  din localitatea Dernişoara

255
Foto © ISU Crișana

​În prima zi a săptămânii, echipajele Detaşamentului de Pompieri Marghita  au fost alertate pentru stingerea unui incendiu produs la o şură din cadrul unei gospodării din localitatea Dernişoara.

 

Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, localizând şi lichidând incendiul în aproximativ 50 de minute, după care au acţionat timp de o oră şi 15 minute pentru căutarea eventualelor focare ascunse şi îndepărtarea efectelor negative ale evenimentului.

Incendiul, generat cel mai probabil de autoaprinderea plantelor furajere, s-a soldat cu arderea a circa 3,5 tone de fân şi a acoperişului şurii, pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi.

Forţele de intervenţie au împiedicat propagarea flăcărilor la locuinţă şi la acareturile aflate în apropierea construcţiei afectate de incendiu, salvând astfel bunuri de o valoare semnificativă.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.