Incendiu în Chişcău

866
Foto © ISU Crișana

În seara zilei de marţi, 11 octombrie 2016, în jurul orei 22.55, echipajele  Staţiei de Pompieri Ştei au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit în localitatea Chişcău.
Ajunşi la locul producerii evenimentului, pompierii militari au constatat că flăcările se manifestau cu violenţă la două construcţii auxiliare din cadrul a două gospodării învecinate, existând un risc ridicat de extindere a acestora la locuinţe.

 

Echipajele de pompieri au acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului, respectiv pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului, timp de aproximativ două ore, reuşind să împiedice propagarea flăcărilor la cele două case.  

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că, evenimentul a fost  provocat, cel mai probabil, de un scurcircuit determinat de un conductor electric improvizat.  

Pagubele înregistrate au constat în acoperişurile celor două anexe şi fânul depozitat într-una dintre acestea. 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.