Incendiu autoturism

512

Vineri, 08 iulie  jurul orei 10.30, în urma unui apel primit prin sistemul unic 112, echipajele Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea au fost alertate pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism staţionat într-o parcare de pe strada Republicii din municipiul Oradea.
Până la sosirea echipajelor de stingere, un pompier militar aflat în tura liberă, care era în zonă în momentul respectiv, a acţionat cu trei stingătoare, limitând dezvoltarea rapidă a incendiului care se manifesta cu flacără deschisă şi fum dens.

 

Cele două echipaje de pompieri militari mobilizate la faţa locului au localizat şi lichidat incendiul în aproximativ zece minute de la primirea apelului, reuşind să împiedice propagarea acestuia la întregul autoturism şi la alte două autovehicule parcate în imediata apropiere.

Evenimentul, a cărui cauză probabilă a constituit-o un scurtcircuit electric, s-a soldat cu arderea materialelor combustibile din compartimentul motor în proporţie de 80%  şi a farului stâng, flăcările afectând parţial şi bara de protecţie faţă a autoturismului.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.