ÎNCĂLȚĂMINTE NOUĂ PENTRU COPIII DE LA CENTRUL DE ZI

820

Copiii de la Centru de Zi Oradea din subordinea Direcției de Asistență Socială continuă să fie răsfățați, de data aceasta de către consilierii noştri locali, d-l Marius Zdrîncă și d-l Ionuț Tirla, aceştia arătându-şi grija şi generozitatea față de micuții noştri.

Aflați în preajma Sfintelor Sărbători Pascale, copiii au avut parte de o surpriză frumoasă și au primit în dar câte o pereche de încălțăminte pe măsura fiecăruia, atât de utileacestora. Este o perioada grea, în care este important să fim alături unii de alții, pandemia îngreunând şi mai mult situația persoanelor nevoiaşe din comunitatea noastră.

Domnii consilieri s-au implicat personal şi i-au încălțat pe cei mici, care au primit cu  încântare darurile, câte o pereche de pantofi sport personalizați. Bucuria a fost reciprocă, atât a copiilor, cât şi a d-lor consilieri, care au avut o satisfacție imensă văzând reacția şi mulțumirea pe chipul copiilor.

,,Funcționarea acestui centru este de un real sprijin pe care municipalitatea orădeană îl poate oferi familiilor numeroase și monoparentale. Alături de câțiva prieteni, am dorit să aducem acestor copii o mică bucurie și am ales să le oferim niște daruri utile pentru activitatea de zi cu zi. Îndemnăm și alte persoane să vină în sprijinul celor care au nevoie”, au transmis cei doi consilieri locali. 

Pentru Direcția de Asistență Socială Oradea educația acestor copii și bunătatea pe care le-o putem oferi sunt esențiale. Dorim să le mulțumim pe această cale încă o dată tuturor celor care s-au implicat şi au dăruit copiilor noştri din Centrul de Îngrijire de Zi atât de multe daruricare, cu siguranță, le-a adus multă bucurie și un Paște fericit.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.