Expoziţie de struguri la Sânmartin

183

SC Danvert SRL Sînmartin organizează, între 16-18 septembrie, pentru prima dată în județul Bihor, o expoziție de struguri cu peste 30 de soiuri.

 
Dat fiind numărul mare al celor care dețin viță de vie pentru consum propriu, în Sânmartin, precum și pentru că strugurii reprezintă unul dintre cele mai consumate fructe, am considerat necesar si potrivit acest demers.
Acțiunea urmăreşte prezentarea produsului finit în fața clientului, pentru a-i ușura decizia de cumpărare a soiurilor, pentru plantare.
Aceștia au posibilitatea să deguste struguri, să noteze soiurile sau impresiile cele mai relevante legate de produs, să pună intrebări vis a vis de condițiile de plantare, de pregătire a solului, tratamente împotriva dăunătorilor, tăieri atât personalului, cât și domnului profesor Mihai Cărbunar, de la Facultatea de Mediu din Oradea.
Daniel Bota, administratorul Danvert Sânmartin
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.