Doi tineri reținuți de polițiști. Au furat dintr-un magazin aproximativ 1.000 de lei și țigări

429
Reținut
Foto caracter ilustrativ
Bănuiți de furt dintr-o societate comercială din Mihai Bravu, reținuți de polițiștii bihoreni.

Luni, 10 mai, polițiștii Secţiei nr.3 de Poliţie Rurală Biharia au reținut, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, doi tineri de 21 și 25 de ani, ambii din comuna Roșiori, județul Bihor, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secţiei nr.3 de Poliţie Rurală Biharia îi bănuiesc pe cei doi că, la 2 mai a.c., în intervalul orar 20.30 – 20.45, ar fi pătruns prin escaladarea gardului în curtea unui imobil din localitatea Mihai Bravu, județul Bihor, în interiorul imobilului, iar apoi, prin efracție, în incinta unui magazin aflat în aceeași curte, de unde ar fisustras aproximativ 1.000 de lei și țigări, provocând un prejudiciu total de 2.500 de lei, recuperat parțial de polițiști.

Marți, 11 mai a.c., polițiștii Secţiei nr.3 de Poliţie Rurală Biharia i-au prezentat pe cei doi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a dispus față de cele două persoane măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Polițiștii Secţiei nr.3 de Poliţie Rurală Biharia continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a acestora și pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.