Doi pui de pisică, salvaţi de două echipaje de pompieri

354
salvare pisică ISU BH 1~2-800x561

Joi, 01 august, în jurul orei 09.25, pompierii Detașamentului Marghita au intervenit pe strada Crinului din Marghita, unde, acționând cu scara și accesoriile din dotare au salvat un pui de pisică rămas blocat în spațiul îngust dintre tavanul fals și grinzile de susținere a acoperișului unei tonete.

O acțiune similară a fost desfășurată de pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea, în cursul zilei de luni, 29 iulie, în municipiul Oradea.

Cei doi pui de pisică salvați, dar fără stăpân, au fost adoptați de pompieri.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.