Doi cetăţeni din Vietnam, depistaţi în apropierea frontierei cu Ungaria

160

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Girișu de Criș – judeţul Bihor au depistat, în aproprierea liniei de frontieră, doi cetăţeni din Vietnam, care se îndreptau către graniţa cu Ungaria, cu intenţia de a trece ilegal în ţara vecină. 

În data de 19.05.2021, în jurul orei 20.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Girișu de Criș, aflaţi într-o acțiune, au depistat două persoane, în aproprierea liniei de frontieră, la aproximativ 500m de statul vecin. 

Întrucât cei doi nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră, au fost transportaţi la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră, pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Vietnam, în vârstă de 33, respectiv 46 de ani. Cei în cauză au declarat că se îndreptau spre frontiera cu Ungaria, intenţionând să treacă ilegal în ţara vecină, pentru a ajunge în vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări față de cetățenii străini, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun. 

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.