Depistat în flagrant de polițiști, în timp ce transporta 10 kilograme de tutun pentru fumat, fără documente legale

748
tutun pentru fumat, fără documente legale-8

Vineri, 20 septembrie, la ora 13.00, pe strada Calea Revoluției din localitatea bihoreană Valea lui Mihai, polițiștii Secției Nr.11 de Poliție Rurală Valea lui Mihai au depistat în trafic un localnic de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism în portbagajul căruia transporta un sac de polietilenă negru, în care se aflau aproximativ 10 kg. de tutun prelucrat, mărunțit pentru care cel în cauză nu a putut prezenta acte de proveniență.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării (…) fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste 1 kg tutun de fumat.

Cele 10 kg. de tutun fără documente legale, în valoare de aproximativ 1.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

Cercetările în cauză sunt continuate de polițiștii Secției nr. 11 de Poliție Rurală Valea lui Mihai din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.tutun pentru fumat, fără documente legale-6

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.