DASO RĂMÂNE ALĂTURI DE CETĂȚENI PRIN TELVERDE PE CARE ÎL PUNE LA DISPOZIȚIE

72

Contextul pandemic actual provoacă multă tensiune la nivelul întregii populații. Pentru a putea depăşi această criză este important să ne îngrijim de starea noastră mintală, care este greu încercată în această perioadă.

În acest sens, vă reamintim faptul că Direcția de Asistență Socială Oradea vine în sprijinul comunității orădene punând la dispoziție Telefonul Verde: 0800/410430.

Acest serviciu funcționează în zilele de luni, miercuri și vineri între orele 08.00-16.00, pentru a oferi consiliere psihologică copiilor, părinților, persoanelor vârstnice și persoanelor cu dizabilități.

Din luna mai 2020, de la înființare, și până în prezent, au avut loc 330 de şedințe de consiliere psihologică, beneficiari fiind copii, mame – asistenți personali ai persoanelor cu handicap și persoane aflate în dificultate(tentative de suicid, pierderea locului de muncă, etc.).

Şedințele de consiliere psihologică sunt susținute, încontinuare, de către d-na psiholog Ioana Câmpan din cadrul Direcției de Asistență Socială Oradea, durează aproximativ 40 de minute şi se efectuează telefonic, prin video call sau prin serviciile de mesagerie de tip WhatsAppși la sediul instituției, cu respectarea prevederilor în vigoare. 

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.