Cum s-a produs accidentul în care un băiat de 13 ani a murit

676

Accidentul rutier s-a produs marţi seară pe drumul judeţean 795, în localitatea Tinca. Un copil în vârstă de 13 ani a murit. Potrivit polițiștilor, cauzele principale ale accidentului sunt viteza și lipsa de experiență a șoferului de 20 de ani.

 

„Marți, 1 iunie, la ora 19.30, pe drumul județean 795, în localitatea bihoreană Tinca, un tânăr de 20 de ani, din comuna Livada, județul Arad, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Tinca – Salonta, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum și, pe fondul lipsei de experiență în conducere, a derapat, a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat de mai multe ori în afara părții carosabile, iar apoi a revenit pe roți.

În urma accidentului rutier, un minor de 13 ani, din comuna Livada, județul Arad, pasager pe bancheta din  spate a autoturismului, a fost proiectat la 8,5 m în afara autoturismului, în spatele acestuia, suferind leziuni care i-au provocat decesul.

De asemenea, un alt minor de 13 ani, din aceeași localitate, pasager în autoturism, a fost proiectat în afara acestuia, suferind multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital. Totodată, o minoră de 13 ani, pasageră tot pe bancheta din spate a autoturismului, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost, de asemenea, transportată la spital.

Tânărul de 20 de ani care conducea autoturismului a suferit leziuni ușoare”, transmite IPJ Bihor.

Polițiștii Biroului Rutier Salonta continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.