Copil înecat în apele Crișului Repede (video)

1595

Un copil luat de apele Crișului Repede a decedat luni seara, în aval de podul Carol I din municipiul Oradea.

Incidentul a fost sesizat în jurul orei 17:30. Scafandrii Detașamentului 2 de pompieri Oradea au găsit minorul după aproximativ o oră de căuturi. Din nefericire, băiatul nu a mai putut fi salvat, la ora 19:30 fiind declarat decesul acestuia.

„În jurul orei 17:30, un apelant al numărului unic 112 ne-a sesizat cu privire la faptul că un minor a dispărut în apele Crișului Repede, în zona podului Carol I din Oradea. La locul indicat de apelant s-au deplasat de urgență pompierii militari paramedici, echipajele de căutare salvare de la înec din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea care au acționat cu două bărci, fiind mobilizați totodată și scafandrii Detașamentului 2 de pompieri Oradea, aceștia din urmă găsind minorul după aproximativ o oră de căutări. Din nefericire, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate, minorul nu a mai putut fi salvat. La ora 19:30 medicul din cadrul SAJ prezent la fața locului declarând decesul acestuia”, a declarat Camelia Roșca, maiorul ISU Crișana.

Cauza decesului urmează a fi stabilită în urma efectuării necropsiei.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.