-0.8 C
Aleşd
marți, 5 decembrie 2023

Conferința Business to more Business, se desfășoară la Oradea, în data de 20 octombrie 2016

Conferința face parte din Proiectul Național “Business to more Business” (Despre afaceri pentru mai multe afaceri) care a debutat la Brașov, în 10 martie anul acesta și a mai cuprins până acum mediul de afaceri din Iași, Prahova, București, Sibiu, Ploiești, Constanța și Cluj Napoca.

- Publicitate -

“Doingbusiness.ro a dominat cea mai importantă conferință de afaceri anuală din România, prin evenimente desfășurate la nivel regional. Este pentru a treia oară când venim la Oradea – o destinație de afaceri dinamică, educată și cu un apetit enorm pentru instrumentele și informațiile pe care le oferim antreprenorilor. Putem afirma că Business to more Business este evenimentul care nu trebuie ratat de antreprenorii români, acesta oferind setul de instrumente prin care își pot multiplica afacerile și mai ales profitul”, a declarat Ion Dumitru, CEO Doingbusiness.ro.
Sesiunea plenară a conferinței de la Oradea, moderată de jurnalistul Radu Soviani, va fi deschisă de Andreea Cramer – reprezentant al Telekom România, care va informa audiența și va răspunde întrebărilor publicului în privința optimizării costurilor companiilor prin soluții adaptate, individualizate. În contextul dobânzilor minime istorice din România (deci a perspectivelor de creștere în perioada următoare), Miruna Răileanu – reprezentantul Coface România va prezenta beneficiile asigurării în gestionarea riscului de credit, iar Daniel Pană, country managerul SAS România va demonstra cum activitatea de analiză a datelor proprii ale afacerilor este la îndemână și poate fi folosită pentru interpretarea și îmbunătățirea performanței de afaceri, cu alte cuvinte – democratizarea activității de analiză a datelor. În cazul în care participanții prezenți nu au reușit încă să cuantifice costurile angajărilor nepotrivite, antreprenorii din Bihor și județele învecinate vor avea la îndemână, nu numai un instrument de măsurare a acestora, dar și soluția limitării pierderilor cauzate de astfel de recrutări, prezentată de Radu Stănescu – managing partner 1tedjob.
Cele două workshopuri (ateliere) ale conferinței vor fi sustinute de reprezentanții partenerului Microsoft România – Net Brinel și de Liviu Sav – FCCA Director InfoCredit și Dumitru Ion – CEO Kompass România. Workshopul dedicat afacerilor din era digitală dezvăluie participanților care sunt serviciile de care antreprenorii deja dispun, deci la îndemâna lor, și fără costuri suplimentare, dar care nu sunt folosite la adevărata lor capacitatea pentru accelerarea afacerilor. Conferința se încheie cu provocările și soluțiile legate de accesarea fondurilor europene și cu soluții ,,obligatorii’’ în privința generării oportunităților imediate de vânzări.
Asociația Firmelor Bihorene (AFB) este co-organizator al Conferinței Business to more Business de la Oradea.

Biroul de presă al A.F.B.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,484FaniÎmi place
1,746CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI