CONCERTUL DE COLINDE AL POMPIERILOR ORĂDENI

210

Marţi, 22 decembrie 2016, între orele 17.00 – 17.40, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” va organiza un eveniment special: concertul de colinde al pompierilor militari orădeni, aflat la a treia ediţie, care se va desfăşura în faţa sediului unităţii, situat pe strada Avram Iancu, nr. 9.

 

Pompierii militari au pregătit pentru cei în slujba cărora se află, un concert de colinde tradiţionale “echipându-se”, de această dată, cu instrumente muzicale, si cu un repertoriu specific Crăciunului dar mai ales, cu dorinţa de a oferi celor prezenţi clipe de bucurie.
Pentru ca momentul să fie unul special atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, echipajele angrenate în această misiune deosebită vor împodobi, în spiritul sărbătorilor de iarnă, o autospecială de intervenţie, care va fi amplasată lângă colindători, cei mici având posibilitatea de a o “explora” îndeaproape.

Pompierii militari vă adresează, călduros, invitaţia de a participa la această „misiune”!

Suntem  așteptați cu drag!

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.