Bihoreni, prinși băuți la volan în weekend! S-a lăsat cu dosare penale

201
Etilotest
Foto caracter ilustrativ
 

Doi bihoreni s-au ales, sâmbătă, cu dosare penale, după ce au fost prinși de polițiști, băuți la volan. 

 

Polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat în trafic un bărbat de 47 de ani, din comuna Sălard, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, sâmbătă, 10 octombrie, la ora 01.49, pe Drumul Comunal 252, în localitatea bihoreană Chișcău, polițiștii rutieri din Beiuș au depistat în trafic un tânăr de 21 de ani, din comuna Pietroasa, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în ambele cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.