Bărbat rămas izolat pe o insuliţă de pe Crişul Repede salvat de pompieri 

566

Joi, 04 august , în jurul orei 12.30, o apelantă a numărului unic 112, sesiza Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor cu privire la faptul că, soţul său, aflat la pescuit din ziua precedentă, fiind surprins de creşterea nivelului brusc al apei, a rămas izolat pe o insuliţă de pe Crişul Repede, în zona străzii Şoseaua Borşului din municipiul Oradea.
Pentru salvarea bărbatului, în vârstă de 58 de ani, la locul indicat au fost mobilizaţi pompierii militari din cadrul Detaşamentului 2 Oradea, care au acţionat cu barca pneumatică cu motor, reuşind, în scurt timp, să-l aducă, în siguranţă, la mal.

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.